Det er på tide å tenke på julegaver

Nå er det ikke så lenge før vi begynner å lyse advent lysestaker. Du kan nesten føle hvordan snøen henger i luften allerede nå, og vil dekke oss med det hvite teppet. Og nå er det på tide å begynne å tenke på julegave til slektninger og venner. Jeg har allerede bestemt hva min kone vil få, det er en luksusring med en diamant i. Min mor vil ha et nytt armbåndsur og så er det litt mer åpent hva jeg skal kjøpe for de andre. Til min svigerfar har jeg likevel en god ide, det vil være klær av forskjellige slag til ham. Jeg vet for eksempel at han trenger skjorter i store størrelser, og hvis det er det han vil, vil han selvfølgelig få det.

Han liker ikke luksusartikler

Min svigerfar mener at luksusvarer er helt unødvendige. Du trenger ikke dem til å føle seg bra. Så lenge du blir frisk og familien din har det bra, er han glad. Da ville det ikke vært fint for meg å kjøpe ham dyre luksus ting, ikke sant? Da blir klær en god gave. Han har hatt litt problemer med å finne store klær til store menn, men takket være internett, kan jeg nå være sikker på å fylle garderoben hans litt grand. Det kan være et par store bukser, en stor jakke og store skjorter. Siden jeg handler på heter Motley Denim, og de har klær fra størrelse XXL og oppover. Det er derfor ikke vanskelig å finne noe som passer.

Den billigste lysramp funnet i Sverige

I Sverige er prisene mye lavere enn her i Norge. Jeg var surfer på nettet i går, og innså at samme Rigid led bar var over 2000 kroner billigere enn den norske butikken jeg vanligvis kjøper fra. En led bar er flott å ha på bilen, spesielt hvis du kjører på veier med dårlig belysning. Når det gjelder førte bar du trenger å ta en nærmere titt på lumeneffekt. Jo høyere effekt jo mer lys ledet baren vil være i stand til å generere. Jeg bestemte meg for å kjøpe min ledet bar fra den populære merke som heter Rigid som er en amerikansk led bar produsenten. Pass på at du virkelig ta en nærmere titt på prisene når sammenligne forskjellige produkter med hverandre.

Jeg kan anbefale Ljusgiganten

Den nettbutikk jeg kjøpte fra var Ljusgiganten.se og leveringstiden var bare to dager som er like bra som noen norsk butikk når det gjelder leveringstid. Den svenske butikken jeg kjøpte fra har mange forskjellige modeller å velge mellom, watt varierer mellom 72W til 400W og prisene avhenger av kvaliteten av LED bar. Kundeservice snakker både engelsk og svensk som er flott for noen nordmenn som bor i de nordlige delene. Når du velger en led bar for bilen din være sikker på at du gjør installasjonen selv om du har teknisk kompetanse. Hvis du betaler noen andre for å gjøre installasjonen vil det vanligvis koste flere tusen kroner som etter min mening er ikke verdt det. For de som ikke har råd til en stiv ledet bar det finnes mange andre alternativer som er billigere, men fortsatt utfører veldig bra.

Du vil kanskje også vurdere Sverige for andre belysningsprodukter

De fleste ting er billigere i Sverige, og hvis du er ute etter downlight eller led rør til ditt hjem og garasje, vil du kanskje besøke Svealight. De selger ledede lys med 5 års garanti og har rask levering. Jeg har aldri personlig kjøpt noen downlights fra Svealight, men min venn har, og det er derfor jeg bestemte meg for å oppdatere informasjonen fordi jeg vet at noen av leseren min er interessert i mer enn bare kjørelys.

 

Topp 10 dyreste Ford personbiler

Jeg vil i hovedsak skrive om dyre og luksuriøse produkter på denne bloggen. Som de fleste allerede vet, jeg er en stor fan av Ford biler, og spesielt Ford Mustang. Jeg har funnet en interessant video om de dyreste Ford biler. Jeg ønsker å kjøpe en selv en dag. Det er Ganske Utrolig Hvor Vakkert disse Ford Bilene egentlig er. De er et Kunstverk.