Det er på tide å tenke på julegaver

Nå er det ikke så lenge før vi begynner å lyse advent lysestaker. Du kan nesten føle hvordan snøen henger i luften allerede nå, og vil dekke oss med det hvite teppet. Og nå er det på tide å begynne å tenke på julegave til slektninger og venner. Jeg har allerede bestemt hva min kone vil få, det er en luksusring med en diamant i. Min mor vil ha et nytt armbåndsur og så er det litt mer åpent hva jeg skal kjøpe for de andre. Til min svigerfar har jeg likevel en god ide, det vil være klær av forskjellige slag til ham. Jeg vet for eksempel at han trenger skjorter i store størrelser, og hvis det er det han vil, vil han selvfølgelig få det.

Han liker ikke luksusartikler

Min svigerfar mener at luksusvarer er helt unødvendige. Du trenger ikke dem til å føle seg bra. Så lenge du blir frisk og familien din har det bra, er han glad. Da ville det ikke vært fint for meg å kjøpe ham dyre luksus ting, ikke sant? Da blir klær en god gave. Han har hatt litt problemer med å finne store klær til store menn, men takket være internett, kan jeg nå være sikker på å fylle garderoben hans litt grand. Det kan være et par store bukser, en stor jakke og store skjorter. Siden jeg handler på heter Motley Denim, og de har klær fra størrelse XXL og oppover. Det er derfor ikke vanskelig å finne noe som passer.