Den billigste lysramp funnet i Sverige

I Sverige er prisene mye lavere enn her i Norge. Jeg var surfer på nettet i går, og innså at samme Rigid led bar var over 2000 kroner billigere enn den norske butikken jeg vanligvis kjøper fra. En led bar er flott å ha på bilen, spesielt hvis du kjører på veier med dårlig belysning. Når det gjelder førte bar du trenger å ta en nærmere titt på lumeneffekt. Jo høyere effekt jo mer lys ledet baren vil være i stand til å generere. Jeg bestemte meg for å kjøpe min ledet bar fra den populære merke som heter Rigid som er en amerikansk led bar produsenten. Pass på at du virkelig ta en nærmere titt på prisene når sammenligne forskjellige produkter med hverandre.

Jeg kan anbefale Ljusgiganten

Den nettbutikk jeg kjøpte fra var Ljusgiganten.se og leveringstiden var bare to dager som er like bra som noen norsk butikk når det gjelder leveringstid. Den svenske butikken jeg kjøpte fra har mange forskjellige modeller å velge mellom, watt varierer mellom 72W til 400W og prisene avhenger av kvaliteten av LED bar. Kundeservice snakker både engelsk og svensk som er flott for noen nordmenn som bor i de nordlige delene. Når du velger en led bar for bilen din være sikker på at du gjør installasjonen selv om du har teknisk kompetanse. Hvis du betaler noen andre for å gjøre installasjonen vil det vanligvis koste flere tusen kroner som etter min mening er ikke verdt det. For de som ikke har råd til en stiv ledet bar det finnes mange andre alternativer som er billigere, men fortsatt utfører veldig bra.

Du vil kanskje også vurdere Sverige for andre belysningsprodukter

De fleste ting er billigere i Sverige, og hvis du er ute etter downlight eller led rør til ditt hjem og garasje, vil du kanskje besøke Svealight. De selger ledede lys med 5 års garanti og har rask levering. Jeg har aldri personlig kjøpt noen downlights fra Svealight, men min venn har, og det er derfor jeg bestemte meg for å oppdatere informasjonen fordi jeg vet at noen av leseren min er interessert i mer enn bare kjørelys.